En personlig tandklinik i Malmö

Tandvården Hötzel Hassbjer & Scamioti välkomnar alla till en professionell tandklinik i Malmö

Vår personal


Vi är ett team som brinner för att ge våra patienter bästa möjliga behandling och samtidigt göra besöket hos oss så angenämnt som möjligt. Med samarbete och passion jobbar vi för våra patienters skull.

Alf Hötzel

Alf Hötzel

Leg. Tandläkare.

Jag har en bred och mångårig erfarenhet av allmäntandvård och sjukhustandvård. Under några perioder har jag varit fartygstandläkare ombord på HMS Carlskrona. Jag utför allt från akuttandvård till att rehabiltera raserade bett till bästa utseende och funktion.

Maria Scamioti

Maria Scamioti

Leg. Tandläkare.

Efter många år på folktandvården har jag stor erfarenhet av allmäntandvård av både barn, ungdomar och vuxna. Mina särskilda intressen är omhändertagande av tandvårdsrädda patienter, akuttandvård och estetisk tandvård.

Anette Hötzel

Anette Hötzel

Leg. Tandhygienist.

Jag ansvarar för klinikens verksamhet i stort. Kliniskt har jag fokus på behandling av tandlossning och förebyggande vård, vilket jag har lång erfarenhet av. Stor vikt lägger jag på smärtfrihet för patienten.

Åsa Dantorp

Åsa Dantorp

Tandsköterska.

Jag är har lång erfarenhet av både barn- och vuxentandvård på folktandvården. Jag tar varsamt hand om tandvårdsrädda patienter.  Det är oftast mig du möter i telefon när du vill ha en tid till någon av våra vårdgivare, Alf, Maria eller Anette.